AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey silkelemek

Kahve falında birşey silkelemek

Kahve falında birşey silkelemek en doğru şekilde öğreneceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında birşey silkelemek gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Kahve falında soba borusu silkelemek yeni alanlara yöneleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında elma silkelemek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu halı silkelemek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında karınca silkelemek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum silkelemek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında toprak silkelemek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında elma ağacı silkelemek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir