AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu halı silkelemek

Kahve falında tozlu halı silkelemek

Kahve falında tozlu halı silkelemek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu halı silkelemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tozlu halı silkelemek geniş rızık elde edeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında toz silkelemek deneyim kazanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında halı silkelemek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan halı silkelemek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz silkelemek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında kayısı silkelemek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karınca silkelemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir