AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf silkelemek

Kahve falında çarşaf silkelemek

Kahve falında çarşaf silkelemek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, şansının bahtının açılacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, çalıştığına değeceğine işarettir.

Kahve falında çarşaf silkelemek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Kahve falında balkondan çarşaf silkelemek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında çarşaf silkelemek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paspas silkelemek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tozlu halı silkelemek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında soba silkelemek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işarettir.

Kahve falında kayısı silkelemek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan silkelemek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir