AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim silkelemek

Kahve falında kilim silkelemek

Kahve falında kilim silkelemek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kilim silkelemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Kahve falında kilim silkelemek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kum silkelemek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında un silkelemek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında toz silkelemek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında yün silkelemek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, ödeme güçlü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı silkelemek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir