AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker tartmak

Kahve falında şeker tartmak

Kahve falında şeker tartmak işinde de hep başarılı olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeker tartmak gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Kahve falında şeker tartmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze tartmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında et tartmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terazi tartmak doğruluktan ayrılmayacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek tartmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında un tartmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin tartmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir