AnaSayfa / Genel / Kahve falında un tartmak

Kahve falında un tartmak

Kahve falında un tartmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında un tartmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında un tartmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal tartmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın tartmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek tartmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patates tartmak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et tartmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında kilo tartmak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin tartmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir