AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze tartmak

Kahve falında sebze tartmak

Kahve falında sebze tartmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, para yatıracağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında sebze tartmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sebze tartmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz tartmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz şeker tartmak doğru karar veremeyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın tartmak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker tartmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç tartmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun tartmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yün tartmak yani babasına benzeyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir