AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker serpmek

Kahve falında toz şeker serpmek

Kahve falında toz şeker serpmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Kahve falında toz şeker serpmek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Kahve falında toz şeker serpmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker serpmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tohum serpmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eve tuz serpmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak serpmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere su serpmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve su serpmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine su serpmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir