AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak serpmek

Kahve falında toprak serpmek

Kahve falında toprak serpmek çok sevineceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak serpmek gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında toprak serpmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulur.

Kahve falında ateşe su serpmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un serpmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su serpmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç serpmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su serpmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yanlış kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında yüze su serpmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir