AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohum serpmek

Kahve falında tohum serpmek

Kahve falında tohum serpmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok kötü günler göreceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tohum serpmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tohum serpmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında toz şeker serpmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında birisine su serpmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kum serpmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eve su serpmek zenginlik kazanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Kahve falında eve un serpmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz serpmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yüksek moralli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve tuz serpmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir