AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker serpmek

Kahve falında şeker serpmek

Kahve falında şeker serpmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında şeker serpmek gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında toz şeker serpmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker serpmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve un serpmek borçlarının ödeneceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne su serpmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve su serpmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında duvara su serpmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Kahve falında kum serpmek düşmanlarına da dost olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir