AnaSayfa / Genel / Kahve falında torunu olduğunu görmek

Kahve falında torunu olduğunu görmek

Kahve falında torunu olduğunu görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, halinin iyi olduğuna, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında torunu olduğunu gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında torununun evlendiğini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torun yıkamak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torunlarını görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torun emzirmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına inanılır.

Kahve falında hala torunu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında torununu ölmüş görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi torununu görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir