AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş torun görmek

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok günah işleyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş torun gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek torun görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan torun görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucağa almak önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş çok bebek görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini emzirmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yeni doğmuş bebek görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir