AnaSayfa / Genel / Kahve falında torunlarını görmek

Kahve falında torunlarını görmek

Kahve falında torunlarını görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torunlarını gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında torununu dövmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında torunu olduğunu görmek merdiven atlayacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında torununun kaçırıldığını görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torununu kaybetmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının hiç azalmayacağına yorulur.

Kahve falında torun sevmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amca torunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını ve torununu görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir