AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi torununu görmek

Kahve falında kendi torununu görmek

Kahve falında kendi torununu görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi torununu gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında torun kaybolduğunu görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torununun hasta olduğunu görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında olmamış torun görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torun olduğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek torun sevmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında torun görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek torun görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dede torunu görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir