AnaSayfa / Genel / Kahve falında torun emzirmek

Kahve falında torun emzirmek

Kahve falında torun emzirmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, stresten uzaklaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında torun emzirmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında torun emzirmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işarettir.

Kahve falında torununu emzirmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dede torunu görmek büyük atılımlar yapacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torununu görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, işlerin düze çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında torununu ağlarken görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek torunu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir