AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala torunu görmek

Kahve falında hala torunu görmek

Kahve falında hala torunu görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hala torunu gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir bilgi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında hala torunu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Kahve falında ölen halamı görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halalarımı görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında halanın elini öpmek kazancı arttıracağına, daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında baba ve hala görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hala ogluyla evlenmek her şeyin yolunda gideceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında hala gelini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş hala görmek resmi bir göreve getirileceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir