AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu ölmüş görmek

Kahve falında torununu ölmüş görmek

Kahve falında torununu ölmüş görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Kahve falında torununu ölmüş gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında erkek torun sevmek şansın ve bahtının da açılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek torunu görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torununu öpmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını ve torununu görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek torun olduğunu görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dede torunu görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında ikiz torun görmek yaşam standartlarının artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında torun dövmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir