AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununun evlendiğini görmek

Kahve falında torununun evlendiğini görmek

Kahve falında torununun evlendiğini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torununun evlendiğini gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında torununun evlendiğini görmek saygın bir hayat yaşayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında torununu öpmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında torununun düştüğünü görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın torununu görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek torununun olduğunu görmek zenginleşeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek ekmeğine leke süreceğine, işlerdeki karın artacağına delalettir.

Kahve falında kızını ve torununu görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında torunu kaybetmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir