AnaSayfa / Genel / Kahve falında torun yıkamak

Kahve falında torun yıkamak

Kahve falında torun yıkamak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, problemlerini çözeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında torun yıkamak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında torun yıkamak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torununu yıkamak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında torun dövmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına delalettir.

Kahve falında torununu dövmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torun görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında torununun kaçırıldığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torun kaybetmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın torununu görmek çaresizleşeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir