AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının elini tutmak

Kahve falında babasının elini tutmak

Kahve falında babasının elini tutmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerin hafifleyeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının elini tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak huzurunun yerinde olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba elini tutmak gönlünce bir yaşam süreceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında baba eli tutmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak büyük fırsatlar yakalayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına inanılır.

Kahve falında babanın elini tutmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında babasının elini tutmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir