AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba eli tutmak

Kahve falında baba eli tutmak

Kahve falında baba eli tutmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında baba eli tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında baba eli tutmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak bol muhabbette olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında baba elini tutmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın elini tutmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında babasının elini tutmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak insanlara küsüleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir