AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babanın elini tutmak

Kahve falında ölen babanın elini tutmak

Kahve falında ölen babanın elini tutmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında babasının elini tutmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işarettir.

Kahve falında baba elini tutmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak hayırlı adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında baba eli tutmak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında babanın elini tutmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir