AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba elini tutmak

Kahve falında baba elini tutmak

Kahve falında baba elini tutmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret eder.

Kahve falında baba elini tutmak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak afiyette olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında babasının elini tutmak yeni alanlara yöneleceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba elini tutmak darlık çektiği günlerini unutacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında baba eli tutmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında babanın elini tutmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir