AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında babanın elini tutmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalettir.

Kahve falında baba eli tutmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yüceltileceği sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında babasının elini tutmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında baba elini tutmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir