AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın elini tutmak

Kahve falında babanın elini tutmak

Kahve falında babanın elini tutmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında babanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, küslerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak nimet ve berekete ereceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işarettir.

Kahve falında baba eli tutmak maddi durumun düzeltileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının elini tutmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba elini tutmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında babanın elini tutmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir