AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbada kömür görmek

Kahve falında torbada kömür görmek

Kahve falında torbada kömür görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sözlerinden çıkmayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torbada kömür gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında kömür torbası görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömür torbaları görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında torba kömür görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir torba kömür görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torbada kömür görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torba içinde altın görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında poşet torba görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç torbası görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir