AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su torbası görmek

Kahve falında sıcak su torbası görmek

Kahve falında sıcak su torbası görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinin baltalanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, içebileceğine yorulur.

Kahve falında sıcak su torbası gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Kahve falında sıcak su torbası görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında torbaya su doldurmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su torbası görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalettir.

Kahve falında sıcak su kaynatmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla duş almak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak suya girmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak su bulmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir