AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbaya su doldurmak

Kahve falında torbaya su doldurmak

Kahve falında torbaya su doldurmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torbaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Kahve falında torbaya su doldurmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sıcak su torbası görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su torbası görmek rahat bir dönem yaşanacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torba içinde altın görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında siyah torba görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında un torbaları görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torba görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında torba yoğurdu görmek kendi işini açacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir