AnaSayfa / Genel / Kahve falında naylon torba görmek

Kahve falında naylon torba görmek

Kahve falında naylon torba görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında naylon torba gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında naylon torba görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında naylon bilezik takmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında naylon kaplar görmek sonuçtan memnun kalacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında naylon eldiven görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında naylon poşet görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında naylon iplik görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında naylon tabak görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında naylon bilezik görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kalkınacağına ve yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir