AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür torbaları görmek

Kahve falında kömür torbaları görmek

Kahve falında kömür torbaları görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, borçlarının da kapanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür torbaları gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kömür torbaları görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında torba kömür görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına işarettir.

Kahve falında kömür torbası görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torbada kömür görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Kahve falında bir torba kömür görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş torba görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak su torbası görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında torbada ceviz görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir