AnaSayfa / Genel / Kahve falında bez torba görmek

Kahve falında bez torba görmek

Kahve falında bez torba görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, isabetli kararlar alacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, bereket ve huzur geleceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalettir.

Kahve falında bez torba gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Kahve falında bez torba görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan torbası görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, daha çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı torbaya koymak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sağlıkla ilgili gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında torbada ekmek kazancının günden güne artacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi torba görmek mevki makam sahibi olunacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torbayla altın görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında torbada ceviz görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında naylon torba görmek düşünmeden adımlar atayacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir