AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba şeker görmek

Kahve falında torba şeker görmek

Kahve falında torba şeker görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, bir bebek sahibi olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında torba şeker gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Kahve falında şeker torbası görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, zamandan da kar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torba şeker görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir torba ceviz görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında torbada ceviz görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında torbada ekmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boş torba görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında torbada kömür görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında poşet torba görmek ona göre davranacağına, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir