AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet torba görmek

Kahve falında poşet torba görmek

Kahve falında poşet torba görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, gönlünce harcama yapmasına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet torba gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında poşet torba görmek hak yiyeceğine, aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Kahve falında dolu torba görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında torba taşımak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında torbayla elma görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında boş torba görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrar torbası görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir torba ceviz görmek kazancının da eksilmeyeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir