AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba ceviz görmek

Kahve falında bir torba ceviz görmek

Kahve falında bir torba ceviz görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir torba ceviz gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Kahve falında torbada ceviz görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir torba ceviz görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında torba dolusu altın görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çocuklar gibi şen olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş torba görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında un torbası görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalet eder.

Kahve falında torba yoğurdu görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir