AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş torba görmek

Kahve falında boş torba görmek

Kahve falında boş torba görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında boş torba gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Kahve falında boş torba görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında torbada bulgur görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir torba yumurta görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum torbası görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Kahve falında torbada ekmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kan torbası görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir torba un görmek günlerini hastanede geçireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir