AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek sevdiği kişileri de yanına alacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek borç batağına düşeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir