AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının cesedini görmek

Kahve falında babasının cesedini görmek

Kahve falında babasının cesedini görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının cesedini gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Kahve falında baba cesedi görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet eder.

Kahve falında babanın cesedini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının cesedini görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işarettir.

Kahve falında kadın cesedi görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında cesetler taşımak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında cesetle konuşmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir