AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan soğan toplamak

Kahve falında topraktan soğan toplamak

Kahve falında topraktan soğan toplamak çok istediği bir şeye sahip olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan soğan toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Kahve falında topraktan soğan toplamak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak sermayesinin çoğalacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta soğan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa soğan dikmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa soğan gömmek gönül hoşluğu yaşayacağına, zamandan da kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan soğan sökmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak kem gözlere geleceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir