AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa soğan dikmek

Kahve falında toprağa soğan dikmek

Kahve falında toprağa soğan dikmek işlerini tek başına yöneteceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, maneviyatının çökeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sıkıntı yükleneceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa soğan dikmek gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz yoldan ilerleme arzunuz ilişkilere zarar verebilir.

Kahve falında toprağa soğan dikmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek bazen umutlarını yitireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan dikmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına inanılır.

Kahve falında lale soğanı dikmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında mezara soğan dikmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan sarımsak dikmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir