AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa soğan gömmek

Kahve falında toprağa soğan gömmek

Kahve falında toprağa soğan gömmek bolluk ve bereketin artacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok daha iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa soğan gömmek gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa soğan gömmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı toprağa gömmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini toprağa gömmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eşlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu toprağa gömmek başarı üstüne başarı kazanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, dünya malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir