AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, dünyasının bir anda değişeceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kuru beyaz soğan görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında birinden kuru soğan almak ağlayacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan almak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, haneye nifak gireceğine inanılır.

Kahve falında kuru soğan soyduğunu görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan ısırmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan pişirmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir