AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta soğan görmek

Kahve falında toprakta soğan görmek

Kahve falında toprakta soğan görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Kahve falında toprakta soğan gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Kahve falında toprağa soğan dikmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa soğan gömmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan soğan sökmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toprakta soğan görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, atılan adımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan soğan toplamak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir