AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan soğan çıkarmak

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, bilgi sahibi olacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, adım atarken çok zorlanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, maddi gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak başarıları ile tanınacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak dinamik olacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan çıkarmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında toprağa soğan gömmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında topraktan soğan toplamak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına tabir olunur.

Kahve falında toprakta soğan görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan soğan sökmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir