AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan soğan sökmek

Kahve falında topraktan soğan sökmek

Kahve falında topraktan soğan sökmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, masumluğunu ispat edeceğine, ün yapmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan soğan sökmek gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Kahve falında topraktan soğan sökmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan sökmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan sökmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sökmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan patates sökmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Kahve falında toprağa soğan gömmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta soğan görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir