AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğanı toprağa gömmek

Kahve falında soğanı toprağa gömmek

Kahve falında soğanı toprağa gömmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa soğan gömmek istenmeyen olayların yaşanacağına, çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında toprağa altın gömmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kuranı toprağa gömmek duraklama yaşanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anahtarı toprağa gömmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek rızkının çoğalacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı toprağa gömmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir