AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan çıkarmak

Kahve falında yeşil soğan çıkarmak

Kahve falında yeşil soğan çıkarmak hastalıktan şifa bulmaya, çıkmaza gireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan çıkarmak çok büyük bir rahata ereceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında topraktan soğan çıkarmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan yolmak çok iyi işler ortaya konacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ona özlemle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak hanesine huzurun dolacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan sulamak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek ruhunu güzelleştireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir