AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi boğazını kesmek

Kahve falında kendi boğazını kesmek

Kahve falında kendi boğazını kesmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Kahve falında kendi boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Kahve falında insanı boğazından kesmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanın boğazını kesmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işarettir.

Kahve falında adam boğazını kesmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir