AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan elma toplamak

Kahve falında topraktan elma toplamak

Kahve falında topraktan elma toplamak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan elma toplamak gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Kahve falında topraktan elma toplamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan elma çıkarmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve elma toplamak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil elma toplamak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elma toplamak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kazanç ve kar getireceğine işarettir.

Kahve falında elma ayva toplamak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta elma toplamak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından elma toplamak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir