AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından elma toplamak

Kahve falında dalından elma toplamak

Kahve falında dalından elma toplamak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kapanan kapıların açılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, yol kat edeceğine delalettir.

Kahve falında dalından elma toplamak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Kahve falında dalından elma toplamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında elma dalı görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından elma koparmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulur.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak çok yoğun çalışacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından elma almak yeni bir araba satın alınacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir